Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Vandaag staat er een zeedag op het programma. We gaan via de Pacific Ocean, langs Vancouver Island, naar Victoria.
We hadden het voornemen om uit te slapen, maar werden toch tegen 07.00 uur wakker. Dan maar eruit, wassen en aankleden en maar vroeg ontbijten. Voordeel is het dan wel lekker rustig is. Ons "eigen" tafeltje was ook nog gewoon vrij, dus met een mooi uitzicht ontbijten.

Nog een rondje op het dek, het zonnetje schijnt en uit de wind is het gewoon lekker. Dus weer terug naar onze cabine en daar op het balkon in de zon gezeten en een boekje lezen.

Verder hebben we weinig gedaan, na de lunch zijn we naar een presentatie geweest van de Canadian Mountian Police, leuk verhaal, gegeven door een echte mountie. Voor het eten nog naar een show geweest in het Royal Theater en daarna nog een rondje gelopen op de boot met als afsluiting een drankje in de one70 voor de Ovation Rocks...…..

Dieren hebben we niet meer gezien vandaag, dus de teller blijft ongewijzigd.

Zoals eerder gezegd doen we morgen Victoria aan in Canda. Hier staat een Whale Watching op het programma, dus de kans dat we weer wat Wildlife gaan zien is erg aanwezig. We zijn benieuwd en jullie kunnen het ook binnenkort op de blog lezen.

See you …………….



DIERSOORT NIEUW GEZIEN/GESPOT TOTALE TELLER
Walvis 11
Dolfijn12
Zeehond1
Zwarte Beer3
Bruine Beer/Grisley00
Bald Eagle5
Berggeit / Steenbok1
Zee Otter2
Zeeleeuw
Wasbeer
Bergmammot
Ree / Hert
Das
Kalkoen
Roofvogels (Buizerd,Havik ed.)
Uil
Bison
Eland
Vos