Omdat we in de Grand Canyon geen WIFI hadden (m.u.v. een hele trage verbinding in de "Village" ) hebben jullie er even op moeten wachten, maar hier weer een update van onze reis.'

We waren ook weer op tijd vertrokken uit Grants zodat we ook lekker vroeg bij de Grand Canyon zouden aankomen. We wilden via de Oost-kant het park inrijden zodat we ook Dessert View uitkijkpunt mee zou kunnen pakken.

Voordat we het National Park binnen reden eerst nog even de camper helemaal vol getankt. We staan op Mather Campground en ze hebben daar geen voorzieningen, maar omdat wij helemaal selfsupporting zijn is dat geen probleem.



Op Dessert View even de camper geparkeerd en daar de 1e indrukken gekregen van de Grand Canyon en we kunnen zeggen dat dit echt een geweldig uitzicht is.

Daarna zijn we doorgereden richting Mather Campground ,deze 40 km lange weg van Dessert View heeft een aantal adembenemende uitzichten……..echt ongeloofelijk.



Wij hadden thuis al gereserveerd dus konden we redelijk snel doorrijden naar ons plekje, nr 34 op Aspen Loop.

Omdat we lekker vroeg waren zijn we nog naar de "Village" gelopen, een ijsje gegeten. Vanuit daar is er een korte trail , zo'n 600 meter,naar een uitzichtpunt "Mather Point". Ook hier weer een geweldig uitzicht. Loop je terug naar de Camping lopen er gewoon een paar "Mule Deer" voor je langs, deze dieren lopen en liggen echt overal rondom de camping.

Na deze lange en enerveerde dag, tenslotte hebben we ook weer een tijdzone doorkruist dus hadden weer een uur extra gewonnen, zijn we redelijk op tijd naar bed gegaan.