Deprecated: preg_match_all(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/web118/c3/66/52909566/htdocs/STRATO-apps/joomla_05/app/administrator/components/com_easyblog/includes/adsense/adsense.php on line 138 Dag 24 Zeedag - around the world
Door Oscar van Hees op zaterdag, 06 januari 2024
Categorie: Cruise Zuid Amerika & Antarctica 2023

Dag 24 Zeedag

Goedemorgen of wellicht nog goede Avond omdat ik deze blog al heel vroeg plaats.

Dit wordt waarschijnlijk de saaiste blog van deze reis, want eigenlijk valt er heel weinig te vertellen of jullie vinden het interessant hoe je een koffer inpakt. En dat inpakken valt niet altijd mee. Elke keer verbaast je er weer over dat je gewoon teveel heb meegenomen en ook hoe het komt dat op de heenweg de koffers beter zijn ingepakt dan op de terugweg. Dan moet je nog bedenken, wat trek ik vanavond en morgen aan, want de grote bagagekoffer gaat vanavond al op de gang worden gezet, zodat die morgenvroeg door de crew aan land wordt gebracht.

We hebben inmiddels de bagagetags gekregen en zijn Group2 die van boord gaan en als het goed is staat er al een bus klaar die ons naar het Vliegveld brengt dat wel op ruim 1,5 uur afstand ligt van de haven. We denken/hopen dat het allemaal op tijd lukt want we hebben niet al te veel speling. In principe zijn we rond 09.15 uur van het schip, ik denk een kleine 15 minuten voor de papieren rompslomp in de aankomsthal, dan de bus in en hopen dat die dan ook direct vertrekt. Zeg maar dat we dan om 9.45 uur kunnen vertrekken, tel daar 1,5 uur bij op dan zit je op 11.15 uur. Onze vlucht gaat om 12.40 uur dus het kan net, maar veel speling is er niet. We gaan het zien.

Wij willen iedereen alvast heel erg bedanken voor al jullie lieve berichtjes die we hebben gekregen. Via deze blog, via Facebook, Whatsapp en andere kanalen. Wij hopen dat jullie ook zo genoten hebben als wij. Het was een fantastische reis met heel veel mooie indrukken en het wordt nog een hele toer om alle foto's en gigabytes aan film te sorteren. Op de vraag hoeveel foto's gemaakt hebben kan ik alleen maar zeggen honderden. Op de aftermovie hoeven niet eens zo heel lang te wachten. Ik heb tussendoor al montages gemaakt dus als we thuis zijn hoeft deze alleen nog maar afgemonteerd te worden. Uiteraard laten we jullie dat ook weer weten via de blog.

Morgen dus onze terugvlucht naar Nederland waar we maandagmorgen landen op Schiphol. Dit was nog niet de laatste post van deze reis, als we maandag thuis zijn zal ik nog een kort verslag doen van onze terugreis.

Dus tot maandag……..

Reacties Achterlaten