Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 24 Zeedag

Goedemorgen of wellicht nog goede Avond omdat ik deze blog al heel vroeg plaats.

Dit wordt waarschijnlijk de saaiste blog van deze reis, want eigenlijk valt er heel weinig te vertellen of jullie vinden het interessant hoe je een koffer inpakt. En dat inpakken valt niet altijd mee. Elke keer verbaast je er weer over dat je gewoon teveel heb meegenomen en ook hoe het komt dat op de heenweg de koffers beter zijn ingepakt dan op de terugweg. Dan moet je nog bedenken, wat trek ik vanavond en morgen aan, want de grote bagagekoffer gaat vanavond al op de gang worden gezet, zodat die morgenvroeg door de crew aan land wordt gebracht.

We hebben inmiddels de bagagetags gekregen en zijn Group2 die van boord gaan en als het goed is staat er al een bus klaar die ons naar het Vliegveld brengt dat wel op ruim 1,5 uur afstand ligt van de haven. We denken/hopen dat het allemaal op tijd lukt want we hebben niet al te veel speling. In principe zijn we rond 09.15 uur van het schip, ik denk een kleine 15 minuten voor de papieren rompslomp in de aankomsthal, dan de bus in en hopen dat die dan ook direct vertrekt. Zeg maar dat we dan om 9.45 uur kunnen vertrekken, tel daar 1,5 uur bij op dan zit je op 11.15 uur. Onze vlucht gaat om 12.40 uur dus het kan net, maar veel speling is er niet. We gaan het zien.


Wij willen iedereen alvast heel erg bedanken voor al jullie lieve berichtjes die we hebben gekregen. Via deze blog, via Facebook, Whatsapp en andere kanalen. Wij hopen dat jullie ook zo genoten hebben als wij. Het was een fantastische reis met heel veel mooie indrukken en het wordt nog een hele toer om alle foto's en gigabytes aan film te sorteren. Op de vraag hoeveel foto's gemaakt hebben kan ik alleen maar zeggen honderden. Op de aftermovie hoeven niet eens zo heel lang te wachten. Ik heb tussendoor al montages gemaakt dus als we thuis zijn hoeft deze alleen nog maar afgemonteerd te worden. Uiteraard laten we jullie dat ook weer weten via de blog.

Morgen dus onze terugvlucht naar Nederland waar we maandagmorgen landen op Schiphol. Dit was nog niet de laatste post van deze reis, als we maandag thuis zijn zal ik nog een kort verslag doen van onze terugreis.

Dus tot maandag……..

Locatie (Map)

Dag 25 Ontscheping en terugvlucht
Dag 23 Puerto Montt
 

Reacties (8)

  • Angela

    zondag, 07 januari 2024 06:33

    Erg leuk om op deze manier jullie prachtige reis mee te hebben mogen volgen.
    Goede terugreis!!!

    Erg leuk om op deze manier jullie prachtige reis mee te hebben mogen volgen. Goede terugreis!!!
  • Therese

    zondag, 07 januari 2024 04:06

    Oh, bijna vergeten. Ik heb enorm genoten van mijn 2de rondje ..(nou ja, rondje? LOL) verslagen lezen en foto's bekijken.
    Bedankt voor het delen van alle prachtige ervaringen, beschrijvingen en werkelijk schitterende beelden!
    Ik ben zelf niet zo van het reizen (ver weg) maar dit ziet en zag er allemaal wel verdraaid aanlokkelijk uit.

    Veilige thuisreis en ik hoop tot gauw , lekker nakletsen

    Oh, bijna vergeten. Ik heb enorm genoten van mijn 2de rondje ..(nou ja, rondje? LOL) verslagen lezen en foto's bekijken. Bedankt voor het delen van alle prachtige ervaringen, beschrijvingen en werkelijk schitterende beelden! Ik ben zelf niet zo van het reizen (ver weg) maar dit ziet en zag er allemaal wel verdraaid aanlokkelijk uit. :D Veilige thuisreis en ik hoop tot gauw , lekker nakletsen :)
  • Therese

    zondag, 07 januari 2024 04:03

    Geen thuiskomen en van de regen in de drup maar terug in de ijzige (zoals we dat in NL zelden hebben ) kou!

    Geen thuiskomen en van de regen in de drup maar terug in de ijzige (zoals we dat in NL zelden hebben ) kou!
  • Ben

    zaterdag, 06 januari 2024 14:48

    Bertie, Oscar en Mirjam. Heel erg leuk om deelgenoot te zijn geweest van jullie fantastische reis via deze blog. Nog een behouden vaart naar het eindpunt en een goede vlucht huiswaarts. Tot ziens weer in Nederland, dat bijna voor de helft overstroomd is. (Geintje)

    Bertie, Oscar en Mirjam. Heel erg leuk om deelgenoot te zijn geweest van jullie fantastische reis via deze blog. Nog een behouden vaart naar het eindpunt en een goede vlucht huiswaarts. Tot ziens weer in Nederland, dat bijna voor de helft overstroomd is. (Geintje)
  • Doris en Steef

    zaterdag, 06 januari 2024 13:57

    Wat een mooie reis !!
    We hebben lekker mee kunnen genieten met jullie!
    Goede reis terug naar huis

    Wat een mooie reis !! We hebben lekker mee kunnen genieten met jullie! Goede reis terug naar huis:)
  • Carla

    zaterdag, 06 januari 2024 11:00

    Zo leuk om jullie reis op deze manier mee te beleven!
    Geniet nog even van deze laatste dag(en)
    De kou hier kunnen jullie wel hebben idd na deze reis.
    Hele goede terug reis gewenst!

    Zo leuk om jullie reis op deze manier mee te beleven! Geniet nog even van deze laatste dag(en) De kou hier kunnen jullie wel hebben idd na deze reis. Hele goede terug reis gewenst!
  • Sophia

    zaterdag, 06 januari 2024 09:28

    Jullie hebben heel wat moois gezien en meegemaakt.
    Leuk om de verslagen te lezen, de foto's te zien.
    Geniet nog even van de laatste uren, slaap wel en goede terugvlucht.
    Nederland schijnt koud te worden, maar dat zal jullie niet deren, dat zijn jullie nu gewend.
    Moeders kan de mooie trui thuis meteen dragen.

    Jullie hebben heel wat moois gezien en meegemaakt. Leuk om de verslagen te lezen, de foto's te zien. Geniet nog even van de laatste uren, slaap wel en goede terugvlucht. Nederland schijnt koud te worden, maar dat zal jullie niet deren, dat zijn jullie nu gewend. Moeders kan de mooie trui thuis meteen dragen.

Leave a comment