Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Aftellen.......

Ja, inderdaad aftellen. Nog 60 dagen en dan varen we  met de Oosterdam uit de haven van Buenos Aires. In de vorige blog hadden we nog heel veel te doen, maar inmiddels is de hond opgevoed, het zomer-tentenkamp is voorbij. Het Quetschefest in Cochem ook alweer opgeruimd en de Singelloop zit er ook weer op. Dus die kunnen we weer afvinken van onze to-do-list.

Niet dat we ons de komende weken nog vervelen. De caravan op de camping in Cochem moet voor het einde van deze maand oktober ook van de camping. Dit betekend voortent afbreken en schoonmaken en de caravan weer winterklaar maken. Als dat allemaal is gedaan dan even aankoppelen aan de auto en 1,5 km verder weer neerzetten naast mijn appartement waar hij dan de winter kan blijven staan.

en dan..........., in Cochem op 11 november de opening van het carnavalsseizoen, hier en daar nog een overleg en nabespreking van de Singelloop, Happy Mary en een uitstapje naar Aalst in Belgie in het kader van het jubileum. Uiteraard moet er ook tussendoor nog gewerkt worden, maar we kunnen wel al gaan nadenken over de vakantie. 

O ja, we moeten warme kleren meenemen want op Antartica is het koud (ondanks dat het daar zomer is), maar ook de korte broek en t-shirt moeten mee omdat het in Buenos Aires bij aankomst al wel 30 graden kan zijn en ook in Santiago in Chili kan het ook goed warm zijn. Wordt dus weer een hele toer om binnen de 20kg te blijven.

Nu ik deze blog aan het schrijven ben, in Cochem terwijl het rond de 3e graden is, bedenk ik mij opeens dat mijn koffer kapot is. Deze koffer, die we hebben gekocht in Tampa, heeft het maar 6 jaar gehouden. Toch wel kort als je bedenkt dat mijn koffer die ik daarvoor had wel zeker 20 jaar is meegegaan. Dus nog even op zoek naar een goede, stevige koffer.

Nog even terug naar de reis, het wordt weer een bijzonder reis. We zijn al vaker met ons drieen gegaan, maar dat was wel elke keer een camperreis. Nu gaan we voor de eerste keer cruisen en dan dit keer ook nog tijdens de feestdagen. Dus Kerstmis en NieuwJaar vieren we op de boot en we verwachten dat dit ook wel weer speciaal is/wordt.

Verder hebben we niets iets te melden, dus verwacht ik dat de volgende blog zo rond half december komt.


Ga je mee met ons op reis?
Nog 150 dagen......
 

Reacties (3)

 • Therese

  vrijdag, 20 oktober 2023 04:50

  60 dagen te gaan. Dat gaat alweer reuze snel. Het wordt weer een heel bijzondere reis. Mooi om de feestdagen zo met elkaar te mogen vieren!

  60 dagen te gaan. Dat gaat alweer reuze snel. Het wordt weer een heel bijzondere reis. Mooi om de feestdagen zo met elkaar te mogen vieren!
 • Betty

  maandag, 16 oktober 2023 10:18

  Oh, wat gaat het dan ineens snel: nog maar 60 dagen!
  Er is nog best veel leuks de komende tijd, naast het werken én er blijft vast wel tijd over om een nieuwe 🧳 te kopen! Tot de volgende blog!!

  Oh, wat gaat het dan ineens snel: nog maar 60 dagen! Er is nog best veel leuks de komende tijd, naast het werken én er blijft vast wel tijd over om een nieuwe 🧳 te kopen! Tot de volgende blog!!

Leave a comment