Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 21 De Laatste dag

Goedenavond of goedemorgen Nederland,

Terwijl we wachten op onze vlucht naar Detroit stuur ik jullie hierbij onze (voorlopig) laatste Reisblog.

We hebben een geweldige vakantie gehad, eerst een cruise door de caribean, daarna nog een kleine rondreis door het mooie en altijd (nou ja, bijna altijd) zonnige Florida.

Als extraatje is Sydney vanuit New York komen vliegen en is een paar dagen met ons op stap geweest. Heel erg leuk allemaal.

Vandaag zijn we na het ontbijt in de auto gestapt en zijn we via de westkust (golf van mexico) , richting fort lauderdale gereden. Onderweg nog even een korte stop op Venice Beach, ook nu weer een parkeerplaats naast het strand en dit keer zelfs geen parkeerautomaat. Even nog met de voetjes door het water.

Helaas moeten we wel weer verder. Bij Napels rijden we alligator Vally op, deze snelweg rijd dwars door de everglades. Goed opletten, wellicht spotten we een alligator. Bij één van de weinige parkeerplaatsen op deze weg toch even gestopt en ja hoor, daar zwemmen er gewoon een paar. Hups, snel op de foto dan maar.

We kunnen ook hier niet al te lang blijven , we moeten de auto voor 15.00 uur inleveren en we moeten ook nog even tanken. Nadat we een halve tank hebben gevuld moest ik maar liefst $22 afrekenen, dat zou ik in Nederland ook wel willen!!!!!!!

Wij bedanken iedereen voor de reacties, het lezen en het "meebeleven" van onze reis.

Er worden stiekem al plannen gemaakt voor 2019. Waarheen en wanneer weten we (nog) niet, dus wellicht komt er volgend jaar gewoon weer een reisverslag uit ?????????

We gaan bijna boarden dus ga ik het verslag langzaam afsluiten. Thuis wordt het straks nog een hele klus om van al die foto's en video's een mooi boek en film dvd te maken. Ben je in de buurt kom dan gerust even een bakkie doen en wellicht ons fotoboek en/of dvd bekijken

bedankt en tot ziens .?? Cruise Caribean & Roadtrip Florida 2018 "The Movie...
Dag 20 Tampa en omgeving
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply