Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 3 + 4 Zeedagen

Wat was dat lekker slapen, een beetje deining, het ruisen van de golven en een goede normale temperatuur, omdat de nacht(en) daarvoor toch wel wat korter waren we zo vertrokken. We hadden geen wekker gezet, maar ik had me het doel gesteld dat ik (bijna) elke morgen wil gaan hardlopen. Prompt om 06.30 uur werd ik wakker en om 06.45 uur stond ik op de "atletiekbaan", ben benieuwd of ik het nog kan. Ik ben maar begonnen met een 15 minuten rustig lopen en ondanks dat ik het echt al een paar jaar niet meer gedaan heb viel het mij niet tegen.

Bertie heeft ook haar therapeutische fiets- en roei momenten gedaan. Wel makkelijk hoor zo'n fitnessstudio dichtbij. (2 trappen naar boven en we zijn er).

Voor de rest hebben we deze 2 dagen niet heel veel gedaan. Een beetje lezen op het balkon, oei de ogen worden nu wel erg zwaar, nou dan even de ogen dicht voor een gezonde powernap. Rondje gelopen over het pooldeck, bijzonder om te zien dat mensen langzaam op een kreeft beginnen te lijken, een 9-holes golfbaan verkend. Oscar sloeg op hole 8 een hole-in-one. Helaas staat er geen prijs op. 
Golf aan boord

Ons diner hebben we in de grote eetzaal. We hebben een tafel voor 2, bijna in het midden van de zaal, direct naast de tafel van de kapitein. Hij is er wel niet elke avond, maar op dinsdagavond was het captains-night dus een hele hoop opgedofte mensen die het "geluk" hadden om met de Captain aan tafel te zitten. Voor ons hoeft het niet, maar het is wel leuk om te kijken hoe andere mensen zich ineens anders gaan gedragen. Opmerkelijk was dan wel dat iemand aan die tafel met alles sjiek etc., gewoon met open mond zat te eten. Tja………..

Na het diner zijn we naar het Theater gegaan, daar zou de "almost Elton John" optreden. Nou laat dat almost maar weg, als je je ogen dicht deed dan hoorde je ook Elton John, maar het was echt Craig Mayer (zou in Amerika beroemt zijn !!!!!), wij konden hem niet, maar het was een geweldige show.

Morgen varen we om 07.00 uur de haven van St. John binnen en gaan we na het ontbijt met pijlstaartroggen zwemmen. Wij zijn erg benieuwd, maar het zal een geweldige ervaring worden. 

Dag 5 St. John Antigua
Dag 1 Vertrek
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment