Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 18 La Paz Mexico

Hola señoritas y señors,

We zijn nog steeds in Mexico, na gisteren een zeedag te hebben gehad en ook de verjaardag van Bertie te hebben gevierd, zijn we vanochtend aangekomen in La Paz Mexico. La Paz ligt op het schiereiland Baja California en wij liggen in de baai van Cortes.

Na op ons normale plekje te hebben ontbeten zijn we naar het verzamelpunt gegaan, het theater en moesten we kort wachten tot de hele groep (van maar liefst 17 personen) aanwezig was. Met een luxe touringcar die voor ons 17 personen eigenlijk veel te groot was, rijden door het woestijnachtige landschap van de haven naar het stadje La Paz. La Paz leeft hoofdzakelijk van toerisme en dat is ook goed te zien. Hotels, restaurants, mooie boulevard en hagelwitte stranden. Hier gaan wij niet naar toe, wij hebben gekozen om naar het opvangcentrum voor vogels en reptielen te gaan. In dit opvang centrum, die volledig door vrijwilligers wordt gerund worden deze dieren opgevangen, opgelapt en als ze weer fit genoeg zijn weer uitgezet in de natuur.

Onze gids, die tevens ook vrijwilliger hier is geeft ons een hoop tekst en uitleg over de opvang en als we op locatie zijn laat hij ons ook een paar dieren zien en verteld er een hoop over.

Het is een mooi, niet al te groot en goed onderhouden. Het was zeer interessant. We worden weer netjes bij de boot afgezet en omdat het nog lunchtijd was maar gelijk een broodje gevat.

Morgen zijn we de laatste dag in Mexico dus Hasta la vista y hasta mañana

Locatie (Map)

Dag 19 Cabo San Lucas Mexico
Dag 17 Zeedag
 

Reacties (1)

  • bertie

    zondag, 24 april 2022 01:37

    Prachtig allemaal en soms een beetje eng?! Heel erg leuk om te zien!

    Prachtig allemaal en soms een beetje eng?! Heel erg leuk om te zien!

Leave a reply