Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Update Cruise 2022

Na 2 jaar niet hebben mogen reizen ivm de pandemie gaan we het één en ander inhalen. We hebben al wat in de voorgaande blogs verteld, maar hier dan maar een samenvatting en de laatste nieuwtjes.

Dinsdag 5 april 2022 vliegen we met KLM van Amsterdam naar Fort Lauderdale. De vliegtickets kunnen we nu nog niet boeken, maar als we de tijden van de huidige lijnvluchten nemen dan komen we net na middennacht aan in Florida. De woensdag gaan we gewoon lekker rustig aan doen en zullen we Fort Lauderdale nog wat verkennen. We zijn er al een aantal keren geweest, maar het blijft een mooie en gezellige plaats.
Donderdag 7 april worden we dan na het ontbijt verwacht op de New Amsterdam van HAL (Holland America Line). Het schip maakt deel uit van de Signature Klasse. De Nieuw Amsterdam is in 2010 in de vaart genomen. Het is het één-na-grootste schip van de Holland-Amerika Lijn in de vloot en er kunnen net 2100 passagiers op. We hebben, zoals gewoonlijk, weer een balkoncabine, of te wel bij HAL heet dit een veranda stateroom. Onze hut is VF8001 aan stuurboord (of te wel aan de rechterkant).


Onze reis van Fort Lauderdale naar Vancouver door het Panamakanaal duurt 25 dagen (24 nachten). We hebben 15 aanleghavens, doen daarbij Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Mexico, USA en Canada aan. Ook zijn er een aantal zeedagen, waarbij je niet van boord gaat. De excursies en overige activeiten zulllen we ook een keer posten op de blog.

Op zondag 1 mei 2022 komen we aan in de haven van Vancouver Canada. Nadat we ontscheept zijn gaan we een camper ophalen bij Fraserway.  Lees hier over de reis met de camper.

Uiteraard gaan we van deze geweldige reis weer een blog maken en probeer zo jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen. De New Amsterdam


Balkoncabine

Camperreis Canada

Hier kan je meer lezen over de camperreis door Canada.

Vliegtickets geboekt
Annulering reis 2021 maar....
 

Reacties (1)

  • Marianne Overdijk-kokkedee.

    zaterdag, 08 januari 2022 05:01

    Wat een belevenis word dit weer zeg, ongelofelijk. Geniet er volop van maar dat zal geen probleem zijn denk ik.

    Wat een belevenis word dit weer zeg, ongelofelijk. Geniet er volop van maar dat zal geen probleem zijn denk ik.

Leave a comment