Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

New York & Cruise Caribbean

Hoi blog-volgers, Afgelopen week nog de after-movie op deze reisblog gezet van onze geweldige week in Zwitserland. Dat was een echte Sweet-back-Memories. 

Afgelopen jaar hebben we Zuid-Amerika en Antartica gedaan, een super mooie en geweldige reis, nee eerder een beleving, is deze reis nog te toppen. Nee, ik denk het niet, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere mooie en leuke bestemmingen zijn. Dus achter de computer gedoken en dan........welke zoekfunctie geef je nu in, Stedentrip, Natuur, Tropische bestemming, Europa, Azie of Amerika? Azie valt bij ons af, Europa is zeker ook mooi, maar voor mooi weer vaklt het precies in het hoogseizoen, dus eigenlijk blijft dan oa. Amerika over. Het is een heel gepuzzel.

Dan hebben wij al veel gezien, dus waarheen dan, maar Bertie en ik waren nog nooit in New York geweest. Wel veel verhalen gehoord. Miriam is er al een paar keer geweest, Sydney heeft er gewoond en ook heel veel andere bekenden zijn allemaal al een keer in de big apple geweest. In 2021 hadden we zelfs al een keer geboekt, maar die reis is toen door een niet nader te noemen pandemie niet doorgegaan. Dus we gaan gewoon in herhaling.

Goed 1e knoop is doorgehakt, we gaan naar New York, wanneer.........? Hmmmm, agenda's erbij. In het voorjaar kan niet, want dan gaan we naar Zwitserland, in de zomer is het zonde, want ja er staat ook nog een caravan in Cochem, de herfst is zeker mooi in New York, maar dan is de Singelloop en met de Kerst wilde Bertie graag weer een keer thuis zijn............dus het wordt begin december.


Wat gaan we dan precies doen. We vliegen met KLM van Amsterdam naar New York en verblijven daar 3 dagen, daarna stappen we in Manhattan op de Carnival Venezia. Met deze cruiseboot varen we dan naar het Caribisch gebied en doen daar de volgende eilanden aan:

- St. Thomas op de Maagdeneilanden
- St. Croix op de Maagdeneilanden
- Aruba
- Curaçao
- Grand Turk

Na dit eiland varen we naar Florida waar we dan in Port Canaveral van boord gaan en vliegen dan met Delta Airline van Orlando weer terug naar Amsterdam. We zijn dan net voor de kerstdagen weer terug.

Wat we in New York gaan doen weten we nog niet precies, we zijn wel wat ideeen aan het verzamelen. De landexcursies hebben we al wel geboekt, maar daar komen we in een andere blog nog een keertje op terug.

Wederom weer een mooi avontuur die we tegemoet gaan en uiteraard hebben we daar heel veel zin in.Locatie (Map)

 

Reacties (3)

 • Betty

  maandag, 03 juni 2024 11:23

  Eigenlijk een luxe probleem, maar jullie zijn er met elkaar uitgekomen! Mooi vooruitzicht weer. Enne, New York is een geweldige stad!! πŸ‡ΊπŸ‡Έ

  Eigenlijk een luxe probleem, maar jullie zijn er met elkaar uitgekomen! Mooi vooruitzicht weer. Enne, New York is een geweldige stad!! πŸ‡ΊπŸ‡Έ
 • Therese

  maandag, 03 juni 2024 09:24

  De wereld wordt langzaam aan te klein voor jullie en de jaar kalender slipt sneller vol dan een flinke vijver !!
  Toch nog weer een mooie reis en bestemming gevonden. Geweldig!πŸ‘ŒπŸ‘πŸ» en net genoeg tijd om de kerstboom op te tuffen.

  De wereld wordt langzaam aan te klein voor jullie en de jaar kalender slipt sneller vol dan een flinke vijver !!:D:D Toch nog weer een mooie reis en bestemming gevonden. Geweldig!πŸ‘ŒπŸ‘πŸ» en net genoeg tijd om de kerstboom op te tuffen. ;)

Leave a comment