Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 1 Houston

Het is dan zover. We vertrekken naar Amerika. Vroeg op want Wouter haalt ons al om 05.30 uur op. Zaterdagochtend is het gelukkig rustig op de weg dus we waren ruim op tijd op Schiphol. De koffers afgegeven en nog even een bakkie met onze chauffeur gedaan.

Toen door de paspoortcontrole en op naar onze Gate F8, wat nog wel even lopen is........ Na even te moeten wachten konden we al snel door de veiligheidscontrole en ook het Boarden ging zeer vlot.Ons toestel staat geduldig in de regen op ons te wachten.In net vliegtuig zaten we helemaal achteraan, een heerlijke plek en je heb als eerste je eten. Na diverse film te hebben gekeken, wat geslapen te hebben lande we keurig op tijd in Houston.

Na een soepele landing, een zeer vlotte doorgang bij de Douane en veiligheidscheck, moesten we nog even wachten op onze transfer naar het hotel. Het is wel even wennen aan de temperatuur, erg warm is het hier (27 graden)??

Even nog een rondje gelopen, wat water gekocht en nu allemaal doodop in de kamer, vechten tegen de slaap..........maar het is pas 18.00 (in nl 01.00 uur).

ik denk toch dat we langzaam gaan toegeven aan onze slaap??

Morgen gaan we downtown Houston.......

Dag 2 Houston
Het Begin
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment