Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 15 Carmel

Goedemorgen iedereen...... (wij gaan zo naar bed!!!)

Hier weer een update vanuit de USA. Ondanks dat we maar een 2,5 uur hoefde te rijden, zijn we toch weer vroeg vertrokken. Vandaag gaan we over Higway1, de wereldberoemde coastal pacific highway. Deze weg is een lust voor het oog en het was ook zeker geen straf deze te moeten rijden. Na nog geen half uurtje te hebben gereden komen we langs een Piedras Blancas, een strand waar wel honderden zeeolifanten liggen. Gelukkig is er een speciale parkeerplaats en kan je de dieren van echt dichtbij zien, horen en .........ruiken.
Na nog geen half uurtje te hebben gereden komen we langs een Piedras Blancas, een strand waar wel honderden zeeolifanten liggen. Gelukkig is er een speciale parkeerplaats en kan je de dieren van echt dichtbij zien, horen en .........ruiken.

We gaan weer verder noordwaarts en komen de één na de andere uitzichtpunt tegen, daar we niet overal kunnen we en willen stoppen hebben we de "belangrijkste" wel meegenomen.

Op één van de parkeerplaatsen waar we stonden en weer aan de koffie zaten zagen we opeens een aantal walvissen voorbij gaan. Echt heel apart. Op de (onderstaande) foto's kun je ze zien (als je goed kijkt)Koffie met uitzicht!

Inmiddels waren we al aangekomen in het Carmel-by-the-Sea, deze plaats is vooral bekend omdat Clint Eastwood hier burgemeester is geweest. Nadat we eerst nog wat boodschappen hebben gedaan, hebben we even afscheid genomen van Highway1 en zijn een klein stukje de bergen (Heuvels) in gereden,omdat onze camping daar ligt. Na een leuk klimmentje zijn we dan aangekomen staan we op een hele leuke, kleine camping.

Omdat er een BBQ op de plaats stond hebben die maar weer een keer aangestoken en lekker buiten gegeten. Helaas was het niet echt warm genoeg om gebruik te maken van het zwembad.

Morgenvroeg gaan we eerst naar het Aquarium van Montery en daarna weer verder op HIgway1 richting het noorden en komen dan uit in Santa Cruz waar we onze volgende Camping hebben en waar we 2 dagen blijven staan.

Hopelijk hebben we daar weer Internet en kunnen we weer een update doen van de reisblog. Dus wellicht tot morgen.........................

Vanuit Carmel..........Go ahead, make my day (Quote Clint Eastwood).....

Dag 16 Monterey Aquarium + San Mateo
Dag 13+14 San Simeon
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment