Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 4 San Angelo

Vannacht een heftige regenbui gehad, we zijn er allemaal even wakker van geworden. Gelukkig was er geen onweer of wind, dus lekker verder slapen en met dat getikt op het dak ligt dat best lekker.

Op tijd opgestaan en zodoende reden we al om 08.00 uur van de camping af, nog even snel een klein boodschapje bij de Wallmarkt en toen snel verder, want we hadden 541 km naar San Angelo en wilde daar ook wel weer op tijd aankomen zodat je nog wat aan de middag heb.Alles liep zeer voorspoedig, het is niet echt druk op de Texaanse wegen, dus konden we lekker opschieten. Onderweg een paar keer gestopt om koffie te drinken en wat van de omgeving te zien. De route was lekker afwisselend, we hadden Snelweg, Autoweg, Provinciale wegen en lokale wegen en zo af en toe kwamen door een dorpje die er echt Texaans uitzien.

Om 16.00 uur stipt reden we de camping op, precies zoals we gepland hadden. De Texanen staan al bekend dat ze erg vriendelijk zijn en dat kunnen we eigenlijk alleen maar bevestigen. Ook op deze camping werden we weer hartelijk ontvangen en werden we heel vriendelijk door een man in een golfkarretje naar onze plek gebracht (die letterlijk 25 meter verder lag dan waar we stonden bij het inchecken!!!!!!!!!).

Onderweg hebben we veel roofvogels gezien, maar ook op de camping hebben we er één gespot en ook maar op de foto gezet.

Nu lekker douchen, wat lezen, koffie drinken en morgen weer fris zijn om dan vervolgens naar de Grotten van Carlsbad te rijden.

Hasta la Vista en tot morgen.

Dag 5 Carlsbad
Dag 3 Montgomey
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment