Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 2 Vancouver

Dag iedereen,

Vandaag was het dan zover, we gaan de camper ophalen. We zouden om 08.30 uur opgehaald worden dus wij gingen al iets over 8 uur naar de lobby van het hotel om daar nog een bakkie koffie te doen terwijl we zouden op wachten op de Taxi. We hadden onze koffie net in onze handen toen de taxichauffeur voor de deur stond, dus koffers inladen en hup de taxi in.

Bij Travelland werden we warm welkom geheten, erg aardig en super goed georganiseerd. Na de nodige papieren rompslomp, een nauwkeuring inspectie van de camper en de nodige uitleg waren we dan eindelijk zover om Canada te gaan ontdekken, maar.....................Eerst even inkopen, een Wallmarkt lag om 4 min. rijden van het verhuurstation dus we waren er zo. Hier bijna 2 winkelwagentjes vol ingekocht. De komende 4 dagen hoeven we geen boodschappen te doen.

 Zo nu dan (eindelijk) onderweg naar de 1e camping, geschatte reistijd 1 uurtje, maar net zoals in Nederland geven snelwegen met versmallingen van 3 naar 2 rijstroken files, dus wij hebben eerst nog even wat in de file gereden. Maar ook dat kan de vakantiepret niet drukken.Nu staan we inmiddels op onze gereserveerde plek op Campilano RV Camping. Hebben heerlijk in het zonnetje gegeten en zitten nu alweer te vechten tegen de slaap. Morgen gaan we Vancouver verder ontdekken.

De groeten uit Canada en tot morgen.......

Dag 3 Vancouver & Stanley Park
Dag 1 Vlucht van Schiphol naar Vancouver
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply