Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 22 De laatste dag

Gisterenavond nog uit eten geweest in een leuk restaurantje in Cultus Lake, eten was heerlijk en hebben ook nog buiten in de zon kunnen zitten. De eigenaar van het restaurant kwam nog een praatje maken over waar we vandaan kwamen en wat we allemaal gedaan hadden. Hij was erg geĆÆnteresseerd en vond het geweldig dat we dit als " gezin" nog een keer gedaan hebben. Na de koffie (en een plaatselijke hoosbui) wilde we gaan betalen en kregen toen als verrassing te horen dat we niets hoefde te betalen met de complimenten van de eigenaar. Uiteraard vonden we dit erg leuk en hebben de eigenaar bedankt.

Vanochtend op tijd opgestaan en de camper in orde gemaakt, teruggereden naar Vancouver en daar de camper afgegeven bij Travelland. Het ging allemaal erg vlot en op de taxi hoefde we ook al niet lang te wachten. Nu zitten we te wachten op het vliegveld tot we kunnen boarden.

De berenteller is uiteindelijk geƫindigd op : 9


Het was weer een geweldige reis, veel gezien, veel gedaan, super mooi weer gehad. De camper was perfect, ruimte genoeg voor iedereen, mooi ingericht en degelijk materiaal. Ook waren wij blij dat we er fietsen bij hadden gehuurd. Was soms erg praktisch en handig.


Het idee voor een volgende reis is er ook al, maar wat het precies wordt en wanneer is de vraag. Hou deze website in de gaten en hier zullen in de toekomst al onze (grotere) reizen te vinden zijn.

Tot de volgende keer.....................................


Camperreis Canada 2017 "The Movie"
Dag 21 Cultus Lake (de laatste nacht in Canada)
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply