Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 5 Campbell River Vancouver Island

We hebben toch internet op deze toch wel afgelegen camping, dus maar gebruik van gemaakt om de reisblog bij te werken. Internet hebben we wel, maar we hebben geen normaal bereik met onze gsm's, lekker rustig dus.........

Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan, om 06.30 uur ging de wekker, want we wide op tijd naar de ferry. We reden dan ook stipt om 07.00 uur weg van de camping en na een kleine 20 min, stonden we op de parkeerplaats van de ferry. Ons werd verteld dat we uiterlijk om 08.05 uur weer bij de camper moesten zijn. Aangezien we (bewust) nog niet gegeten hadden hebben we eerst uitgebreid ontbeten en toen we klaar waren was het al bijna zover om de pont op te rijden.


Het is heerlijk weer, er staat we wat wind, maar uit de wind is het goed toeven op de pont. Uiteraard is het panorama geweldig en weet je soms niet waar je moet kijken.

Na een 1,5 uur varen komen we aan in Naniomo en het ontschepen gaat erg vlot, zodat we al snel op de weg richting Campbell River zijn.


Nadat we een half uurtje hebben gereden werd het toch wel tijd voor een tussenstop. Eerst een korte broek aan en een bakkie koffie zetten. Aangezien je alles in de camper heb is dat ook weer zo gedaan. Terwijl we aan het "picknicken" zijn vliegt er een bald eagle boven ons hoofd. Ze zijn echt wel groot.................

De reis loopt voorspoedig, we nemen de touristische route die parallel loopt aan de kuslijn, het kost ons eigenlijk maar 20 min, meer en we hebben vakantie dus is deze route veel mooier en leuker dan de gewonen Highway. We maken nog een tussenstop bij de Wallmarkt in Campbell River om wat voorraden aan te vullen en rijden vervolgens door naar de Camping, Deze ligt een kleine 25 min. verder naar het noorden en de laatste 5 km gaat over een grindpad. Het is dat we dit wisten en dat het ook duidelijk wordt vermeld, anders vind je deze camping nooit.

We komen de camping opgereden en zijn gelijk onder de indruk. Wat ligt deze mooi en wat een geweldige plek hebben we. Morgen zal ik wat meer foto's plaatsen van de omgeving om jullie een indruk te geven van deze geweldige plek.

Tot morgen...............Bis Morgen 

Dag 6 Campbell River & Wildlife
Dag 4 Laatste dag Vancouver
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply