Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Storm, Strand en Zee....

Ik hoop dat jullie de kerstdagen goed hebben doorstaan, nou wij wel hoor. Elke dag een ander gedeelte van het eiland bezocht. Strandlopen en daarna een bakje koffie (soms met iets lekker) in één van de zo vele strandtenten. Uiteraard hebben we ook nog de vuurtoren en EcoMare bezocht. Ondanks dat ze vorige week slecht weer hadden voorspeld, moet ik eerlijk zeggen dat het nogwel meevalt. Soms valt er wel eens een bui maar we hebben ook de zon gezien. Het is de laatste dagen wel wat meer gaan waaien. Morgen gaan we na de middag nog een hapje eten om vervolgens de veerpont te nemen naar Den Helder en dan zit deze korte vakantie erweer op.

Texel is een mooi eiland met schitterende natuur, zowel heide, bos en natuurlijk strand. We hebben veel gezien, gewandelt, maar ook op ons gemak gedaan. We hadden een prima appartement, midden in het centrum van de Koog en op loopafstand van het strand.

Nu weer op naar het volgende avontuur en dat wordt ook een bijzondere. Volgend jaar, met de feestdagen, zitten we op een cruiseboot en varen we in de wateren van Zuid Amerika en Antarctica. Lees meer info in de volgende blogs.


Kerstavond, Christmas Eve, Heiligabend, Nochebuena...
 

Reacties (2)

 • Betty

  woensdag, 28 december 2022 08:53

  Wat hebben jullie weer genoten! Op naar de jaarwisseling! En vast dromen over volgend jaar kerst!! Alle goeds gewenst voor 2023!! 🥂

  Wat hebben jullie weer genoten! Op naar de jaarwisseling! En vast dromen over volgend jaar kerst!! Alle goeds gewenst voor 2023!! 🥂
 • Ben

  woensdag, 28 december 2022 08:28

  Beste mensen. Leuk te lezen dat jullie de feestdagen zo gezellig hebben doorgebracht. Kort maar krachtig (wind). En ja, dan volgend jaar rond deze tijd???
  Oscar had al een tipje van de sluier opgelicht met 't etentje van de "die-hards" groep Bredase Singelloop. Dat gaat weer een schitterende ervaring worden. Straks in de uitverkoop goede winterkleding aanschaffen. Goede thuisreis morgen en heel gezellige jaarwisseling.

  Beste mensen. Leuk te lezen dat jullie de feestdagen zo gezellig hebben doorgebracht. Kort maar krachtig (wind). En ja, dan volgend jaar rond deze tijd??? Oscar had al een tipje van de sluier opgelicht met 't etentje van de "die-hards" groep Bredase Singelloop. Dat gaat weer een schitterende ervaring worden. Straks in de uitverkoop goede winterkleding aanschaffen. Goede thuisreis morgen en heel gezellige jaarwisseling.

Leave a comment