Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 16 Orlando Disney Magic Kingdom

TJa, waar zal ik nou mee beginnen. Dit is zo moeilijk. Eigenlijk volstaat : WOW

Maar omdat jullie graag meer details willen hebben zal ik toch maar iets uitgebreider schrijven. Ondanks dat het hier zojuist 12 nachts is en morgen om 06.00 uur de wekker gaat omdat we Sydney naar het vliegveld moeten brengen, schrijf ik toch nog even dit verslagje.


Vandaag staat een dagje Disney op het programma, een lange dag wel te verstaan. Na het ontbijt zijn we de auto ingestapt en om 08.30 uur stonden we op parkeerterrein Simba en konden we met de roadtrain naar het monorailstation, vanuit daar de monorail naar de ingang van het park.
Het weer is vanochtend wel wat somber, af en toe komt de zon erdoor, maar het is niet geheel blauw. Later op de dag heeft het even heel hard en goed geregend, maar wij zaten toen net in "it's a small world" dus hadden we er geen last van. Daarna trok het gelijk goed open en was de benauwdheid ook direct weg. Heerlijk. We hebben veel attracties gedaan, mede dankzij de live app. met reeële wachttijden en onze (In de prijs inbegrepen) fastpass, hoefde we nergens heel lang in de rij te staan.

Ook de parade's zijn echt Disney's, groot, mooi en goed geregeld. De electric parade was er dit jaar niet, jammer maar we hebben genoeg andere gezien en gehoord.

De vuurwerk, laser en lichtshow was helemaal te gek. We hebben echt met zijn alle een geweldige, maar lange dag gehad. Om 08.45 uur in het park, om 23.00 uur weer het park uit. Nu kapot en gauw nog even een douche en dan direct in bed. We hebben nog een aantal hele gave en mooie video's en foto's, dus wil je ze een keer zien dan kom een bakkie in Ulvenhout doen.

Morgen gaat Sydney ons helaas weer verlaten en vliegt hij terug naar New York. Het waren een paar geweldige dagen met z'n drieën en we hebben erg genoten, gelachen en plezier gehad. Syd, bedankt

tot morgen

Dag 17 Orlando Seaworld
Dag 15 Orlando Kennedy Space Center
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment