Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 17 Orlando Seaworld

Goedemorgen,

We zijn nog steeds in Orlando, na een zeer lange dag gisteren ging vanochtend toch de wekker weer vroeg, Sydney moest (helaas) weer terug naar New York en vloog vanaf Orlando Int. terug naar New York. Na het ontbijt zijn we direct in de auto gestapt en naar het vliegveld gereden. De verwachte drukte hebben we niet gezien, dus Sydney was ruim op tijd op de luchthaven. We hebben echt een paar super gave dagen gehad met z'n drieën.

Na Sydney te hebben afgezet zijn wij door gereden naar Seaworld. We waren iets wat te vroeg en konden zo het parkeerterrein oprijden en stonden dus op hele korte loopafstand van de ingang. Bij opening van het park direct naar binnen gegaan, maar wel eerst even een goede bak koffie (van Starbucks) gehaald.


We hebben alle shows gehad en het was een geweldige dag. Het weer is ook weer helemaal top, daar waar het gisteren nog een beetje bewolkt was tussendoor, hadden we vandaag de hele dag zon en een blauwe lucht.

Seaworld is vooral een "kijk"pretpark, vele dieren en shows, maar er zijn ook een paar attracties. Één daarvan is de Mako (61m hoog en topsnelheid van 120km/u). Het was een hele gave ride.Geef je tekst hier ...De dolfijnen in het park hebben echt alle ruimte. Er zijn zoveel bassins waar ze in zwemmen. Ook de Nusery is altijd leuk om te kijken en te ervaren hoe de "jonkies" hun vaardigheden krijgen bijgebracht.

Al met al weer een geweldige dag, nu met de beentjes omhoog en nog even relaxen. Morgen gaan we op ons gemak door naar onze laatse stop van deze geweldige en indrukwekkende vakantie, Tampa. We gaan sowieso naar BuschGarden, maar wat we de rest van de dagen gaan doen hebben we nog niet besloten. We kijken wel........

Greatings from Orlando, Florida... 

Locatie (Map)

Dag 18 Tampa
Dag 16 Orlando Disney Magic Kingdom
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply