Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 13 Clearwater & Wells Gray Provincial Park

Goedemorgen,

Daar is dan het verhaal van vandaag, inmiddels dag 13 en we zijn dus nu helaas al over de helft. Zoals in het vorige verhaal gezegd was het vandaag maar een kleine 2 uur rijden van Lone Butte naar Clearwater. We zijn eerst naar de Camping gereden, Dutch Lake Resort, en hebben daar alvast een plek besproken, toen hebben we boodschappen gedaan en vanuit daar doorgereden het Wells Gray Provincial Park in. Dit park staat bekend om zijn vele en mooie watervallen en ik moet eerlijk zeggen.......................DAT KLOPT !!!!!! Miriam en ook ik hebben al heel veel mooie watervallen gezien ergens op de wereld, maar moeten beide bekennen dat deze wel de kroon spannen. Bij het uploaden van de foto's wist ik gewoon niet welke ik nou moest nemen, dus wil je meer foto's zien dan zul je echt een keer op de koffie moeten komen.


De route naar de watervallen was ook erg leuk, soms wel wat hobbelig, maar het servies staat nog netjes en onbeschadigd in de kast. De watervallen waren prachtig en zeker ook allemaal anders qua soort waterval. De uitzichtpunten waren ook dusdanig dat je goed en zeker niet onbelangrijk, veilig zicht had op dit natuurgeweld.

Terug op de camping is het nog steeds prachtig weer, in de verte komt er wel weer en donkere lucht, maar die trekt evensnel weer weg. We hebben vandaag Zalm en Maiskolf van de BBQ op het menu staan, dus dat wordt weer smullen. De zalm hebben we niet zelf gevangen, maar wel zelf gekocht.

O ja, op deze camping hebben we geen last van de muggen, dus kunnen we gewoon buiten zitten.

Het was vandaag weer een geweldige dag met een hoop mooie indrukken. Morgen gaan we verder en wel naar Jasper in de Rockies, ook gaan we over een tijdsgrens heen dus we hebben morgen ineens een uurtje minder in de dag zitten. Wellicht tot morgen (als we internet hebben op de camping) en anders tot de volgende gelegenheid. 


Wat een natuurgeweld

Dag 14 & 15 Jasper
Dag 12 Lone Butte (we zijn al op de helft)
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment