Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 19 Kelowna

Goede morgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Vandaag zal het een hele korte blog worden, waarom...........................................we hebben gewoon niet veel gedaan. Vanochtend zijn we redelijk op tijd opgestaan en wilde eigenlijk gaan ontbijten op de top van Mount Revelstoke, maar de 26 kilometer lange Meadows in the Sky Parkway naar de top van de 1.920 meter hoge Mount Revelstoke, gaat pas om 09.00 uur open. Wij stonden er om 08.15 uur en hadden geen zin om daarop te wachten. Dus zijn we weer omgedraaid en rustig richting Kelowna gereden. Onderweg nog een keer ontbeten en koffie gedronken.Koffiepauze

Dan ziet Miriam ineens in een veld een Grisleybeer lopen en iets daarachter een jong. Hup camper aan de kant en filmen en foto graveren. Ik heb er niet zo'n duidelijke foto van, maar op de film is het zeer duidelijk te zien dat het een Grisley is. De plaatselijk politie stopt achter ons en is net zo ge-interesseert in het beest als wij. Na een leuk gesprek zijn wij en hij weer met vervolg. (uiteraard nadat hij de Meldkamer had doorgegeven dat er een Grisley met jong in de buurt van de dorp was)...................Als ik ooit zo'n melding zou krijgen ;-}


We kwamen dus al vroeg aan op de camping, deze gigantische grote camping met maar liefst 8 plaatsen hadden wij vanochtend even gebeld of er plaats was en ja we hadden geluk, nog precies 1 plek over. Het is een echter Boerderijcamping, zelf je eieren rapen en ook verse groenten zou je kunnen kopen. Helaas is het voorseizoen erg nat geweest dus helaas heeft Lesley geen verse groenten voor ons.

Daar we hier redelijk Internet hebben hier nog wat foto's van de afgelopen dagen. Het kan zijn dat er nu wat dubbele tussen zitten maar dat nemen jullie maar op de koop toe.

Morgen hebben we een rustdag, het wordt ook tegen de 30 graden dus ik denk dat we een keer bankhangen, stoel zitten en boekje lezen gaan doen, maar je weet het nooit bij ons, kan zomaar zijn dat we toch weer iets actief gaan doen.


TOT Morgen, BIS Morgen,

Dag 20 Kelowna
16, 17 en 18 Columbia Icefield , Radius Hotspring...
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply