Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 20 Kelowna

Goedemorgen,

Terwijl het nu buiten echt snikheet is zit ik even in de airco de reisblog bij te werken. Het zal echter maar een korte worden daar we vandaag inderdaad niet veel gedaan en gezien hebben.
Op onze kleine camping loopt het wild letterlijk soms langs je heen, zo kwamen we vanmorgen een ree tegen die heel gemoedelijk voorbij liep, ons aan keek en weer doorliep.

We zitten op loopafstand (letterlijk 50m) van de ingang van het Scenic Canyon Regional Park, met een aantal leuke wandelroutes in een mooie omgeving. Deze hebben we nog voor de warmte even een stuk gedaan. Weer erg mooie natuur en dit keer hebben we geen watervallen dus is het weer even wat ander.

Vanmiddag hebben we heerlijk een boek zitten lezen, de één in de zon de ander in de schaduw van de luifel. Heerlijk ontspannend.

Morgenvroeg gaan we op tijd op pad, het is een rit van ongeveer 350 km naar onze volgende camping, vlakbij Vancouver. Ook op deze camping blijven we 2 nachten staan om daarna op zaterdagmorgen naar Vancouver te rijden om daar onze mooie camper in te leveren. Maar zover is het nog niet, we hebben nog 2 dagen!!!!!!


Tot Morgen, Bis Morgen................Dag 21 Cultus Lake (de laatste nacht in Canada)
Dag 19 Kelowna
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply