Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 6 Campbell River & Wildlife

Goedemorgen Nederland und Deutschland,

Welkom op Ripple Rock

Vandaag een echte rustdag, en wat was het vannacht ook rustig, alleen maar het ruisen van de golfen en de wind door de bomen..............heerlijk.
Vannochtend op ons alle gemak opgestaan, ontbeten, koffie gedronken en op een stoel naar het water lopen staren. Gisterenavond heb ik met de verrekijker een 4-tal rugvinnen gezien, maar eer ik de camera ed. in gereedheid had waren ze alweer verdwenen. Komt nog wel.........Vandaag hadden we ook weer geluk met het weer, het waait af en toe wel stevig en die wind is wel aan de frisse kant, maar uit de wind in de zon is het echt heerlijk Hebben ook allemaal nu een goed kleurte. De komende dagen blijft het weer zo zegt de voorspellingen.

We hebben ook alweer veel Wildlife gezien, regelmatig cirkelen er wat zeearenden boven het water, maar die zijn net iets te ver weg, TOTDAT..................er gewoon een zeearend in de boom zit een kleine 50 meter van ons vandaan.

Naast de grote vogel hebben we ook hele kleine, maar bijzondere vogels.......de kolibri. Het was niet makkelijk maar heb er toch een foto van kunnen maken hoe ze aan het eten/drinken zijn. En tijdens het eten staan er ineens een paar herten midden op de weg en kijken ons aan met grote ogen. Zo snel ze echter er waren, waren ze ook weer weg.

Morgen gaan we deze camping wel alweer verlaten en rijden we naar Tofino. Deze plaats met ook vol met Wildlife zitten en gaan we (als de wind wat gaat liggen en de zee kalmer wordt) een bootocht maken naar Walvissen of Orca's. De reis naar Tofino is op zich een mooie daar deze dwars door het Pacific Rim natuurpark gaat. Dus foto en Filmcamera's tijdens de rit in de aanslag houden.

Vanuit een zonnig, mooi en zeer rustig Campbell River de groeten en tot het volgende reisverslag. Tot nu toe hebben we (beperkt) internet gehad dus konden we elke keer een update plaatsen, maar het is elke camping weer afwachten.
Iedereen in Nederland een prettige hemelvaart.

Dag 7 Tofino
Dag 5 Campbell River Vancouver Island
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply