Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 8 Tofino Whale Watching

Een bijzonder goedemorgen Nederland,


Ondanks een haperende Wifi probeer ik zo goed als het kan deze reisblog te plaatsen.

Vandaag gaan we dus op walvissenjacht (*spotten). We kunnen met de Camper voor de deur van Jimmy's Whalestation parkeren, dus dat was al een hele goede service. Na te hebben ingecheckt, een bakkie koffie te hebben gedronken moeten we nog even wachten voordat we de boot op mochten, maar in een haven is er altijd wel wat te zien en te beleven. Zo zit er net boven ons hoofd weer een visarend, ze blijven indrukwekkend, maar inmiddels hebben we er ook alweer een hele hoop gezien dat het eigenlijk niet echt iets bijzonders meer is. Zo snel raak je er dus aan gewend.Om 12.15 uur mogen we dan op de boot, we hebben een goede plek op de boot gevonden en al snel kiezen we het "ruime" sop. Onze Kapitein houd van een praatje en is er alles aangelegen ons een leuke tour te bezorgen.

Er wordt gezegd dat we onze ogen goed de kost moeten geven, want overal kan er ineens wat "wildlife" opduiken. De Kapitein roept ineens dat er een reizende walvis is gespot, maar daar wij aan de "verkeerde" kant van de boot zijn en de walvis dieper is gaan zwemmen hebben we deze gemist, maar volgens de Kapitein komen er meer gelegenheden...... Wij zijn benieuwd.

Ik ben ondertussen al 6 keer van het internet gegooid dus ik ga ermee stoppen en alleen nog de foto's plaatsen die ik al had ge-uploaded. Ik heb nu geen foto van walvissen maar we hebben er 7 gezien en ze staan op film en op de camera van Miriam.

Doei.........................
even uitrusten

Foto's zeggen meer dan woorden, dus hieronder

Dag 9 Vertraagd reisverslag Nanaimo
Dag 7 Tofino
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply