Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 9 Vertraagd reisverslag Nanaimo

Hallo iedereen,

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de vele reacties die wij krijgen op de reisblog. Op dit moment hebben we een goede 60 volgers en doordat we gisteren geen reisverslag konden plaatsen kregen we al gelijk reacties...............leuk om te horen dat men het leuk vindt om het reisverslag te lezen en te bekijken.

Gisteren hadden we dan geen WiFi om een reisverslag te plaatsen dus vandaag krijgen jullie er dus 2 (pffffff wat een werk )

Op de Camping in Tofino zijn we op een normale tijd opgestaan, in km was het namelijk niet heel erg ver dus we gaan onderweg een aantal keren stoppen om wat van de omgeving te zien, ook zullen we naar de Wallmarkt moeten om de voorraden weer wat aan te vullen.
We stoppen op een mooi punt om koffie te drinken en van dit uitzicht te genieten. De hele weg vanaf Tofino tot aan Port Alberti is één groot uitzichtpunt en ondanks dat het voor de chauffeur wel wat "werken" is geniet die er met volle teugen van.

We stoppen even bij de Wallmarkt en we slaan weer het nodige in, en rijden dan verder richting een oude Handelspost (Tradingpost). Hier lopen de geiten op het dak van de groenteshop. Ook hier nemen we nog wat verse groeten mee en nemen nog een heerlijk ijsje. Op naar de camping in Nanaimo. Deze camping ligt redelijk dichtbij de pont die we zondag weer gaan nemen naar het vasteland. Het is een grote camping met verschillende hoogte terrassen. We krijgen een plekje met een beetje uitzicht op zee, maar vinden dat voor 1 nacht toch niet belangrijk.

We lopen nog even langs het water en genieten van het prachtige weer dat we al dagen hebben en hopelijk ook blijven houden.

ps. straks ga ik beginnen aan het verslag van vandaag , maar eerst even douchen.


Tot straks, Bis Gleich 


tekst

Dag 10 Whistler
Dag 8 Tofino Whale Watching
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply