Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 3 Montgomey

En dan is het zover. We gaan ons verblijf voor de komende 19 dagen ophalen. Om 9.30 stond de taxi voor het Hotel en na een hartelijke goede reis van de receptie reden we naar het verhuurstation van Cruise America. Onze taxichauffeur was een gezellige Mexicaan die genoeg te vertellen en te vragen had. Hij was zo aan het vertellen dat hij bijna de afslag vergat waar wij eraf moesten, maar met een handige manouvre reed hij toch de afrit op.


Bij het verhuurstation werden wij zeer hartelijk ontvangen. We waren iets te vroeg, maar dat maakte niet uit. Er was zelfs een gezin voor ons onaangekondigd aangekomen en ook die werden netjes en vlotjes geholpen. Na de nodige papieren te hebben ingevuld, een rondje rondom de camper hebben gedaan konden we op pad.

 Deze dag hadden we bewust gekozen voor een korte rit. Van Houston naar Montgomery was maar 63 km. We hadden een geplande tussenstop bij de Wallmarkt om daar de nodige boodschappen te doen. Deze Wallmarkt lag op een halve kilometer van onze 1e camping dus lekker in de buurt. Na de zeer volle winkelwagen te hebben ingeladen, op ons gemak een boterham gegeten op de parkeerplaats van de Wallmarkt, zijn we die hele halve kilometer verder gereden naar onze 1e overnachtingsplaats. Ook hier werden we weer zeer hartelijk ontvangen. Het plaatsje Montgomery had 's nachts noodweer gehad met heftige onweer, veel water en wind. Hierdoor was er helaas geen WIFI beschikbaar.

Omdat we al 2 keer buiten de deur hadden gegeten, geen zin meer hadden om te voet naar een restaurant te lopen hebben we zelf gekookt en daarna heerlijk in de zon buiten gegeten.

Morgen gaan we weer vroeg op pad omdat we dan de langste etappe van onze reis rijden.

Tot morgen........................


Dag 4 San Angelo
Dag 2 Houston
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply